Skip to content

Over ons

Dakkapelreiniging.nl is een uniek bedrijf in Nederland en de eerste échte specialist in de reiniging van dakkapellen. Het bedrijf is ontstaan in 2013 en uitgegroeid tot een franchiseformule met 8 ondernemers. We stellen ons graag even voor:

Jesse Breed

Mijn naam is Jesse Breed. Ik ben geboren en getogen in Alkmaar, een echte kaaskop. Ik heb het erg naar mijn zin als franchisenemer van Dakkapelreiniging.nl. We hebben een leuke groep collega’s opgebouwd in de afgelopen jaren. Ik word ook wel eens “wereldrecordhouder-aantal-dakkapellen-reinigen” genoemd door mijn collega’s. In mijn vrije tijd zoek ik graag de kartbaan, gooi mijn vishengel uit en ga graag met mijn vrienden op pad.

Denzel Breeveld

Mijn naam is Denzel Breeveld. Ik woon met mijn gezin in Almere. Ik maak sinds 2020 met passie dakkapellen schoon en het wordt alleen maar leuker! Met name door de vriendelijke klanten, die bijvoorbeeld wanneer het even tegen zit met bijvoorbeeld het weer, altijd een bakkie koffie aanbieden . In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad of ben bezig op mijn gitaar om de nieuwe Jimi Hendrix te worden.

Eelco Fortuyn

Ik ben Eelco Fortuyn, getrouwd met Woudia en samen hebben wij vier kinderen. Dakkapelreiniging.nl is toch een beetje mijn vijfde kindje. In 2012 ben ik serieus gaan nadenken over hoe dakkapelreining professioneel en veilig kon worden uitgevoerd en aangeboden. Na veel pionieren is er een strak concept ontstaan waar ik reuze trots op ben. Een hoge klantwaardering gecombineerd met een gezonde boterham voor mij en de franchisenemers. Naast het werk ben ik graag aan het sporten en ben ik schaatstrainer.

Nigel Maduro

Mijn naam is Nigel. Sinds kort woon ik met mijn vriendin en twee kinderen in Swifterbant vlakbij Lelystad. Nadat ik een aantal jaar heb gewerkt in de fashion ben ik heel wat anders gaan doen en sinds 2022 franchisenemer bij Dakkapelreiniging.nl. Klanten typeren mij als een rustige werker en ik maak hen graag tevreden door hun dakkapel weer zo mooi mogelijk te krijgen. Het is bijzonder werk waar veel waardering voor is, daar kan ik van genieten.

Hamzeh Nazzal

Ik ben Hamzeh en woon samen met mijn vrouw en dochter in Woerden. Ik houd van schoon en netjes en maak graag dakkapellen schoon. Na jarenlang in het transport gewerkt te hebben is dit voor mij een nieuwe uitdaging. Het is leuk om onder de mensen te zijn en hen proberen tevreden te maken. Op zaterdagen ben ik vaak op het voetbalveld te vinden om wedstrijden te spelen met mijn team.

Thaer Tabrani

Mijn naam is Thaer. Ik woon in Barneveld en samen met mijn vrouw verwachten we ons eerste kindje. Ik werk hard aan een goede toekomst voor hen en Dakkapelreiniging.nl stelt mij in staat om als zelfstandig ondernemer te werken. Hierdoor wordt hard werken ook beloond. Ik maak de klanten graag tevreden met een schone dakkapel en kan genieten van een kopje koffie samen! Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden.

Arjan Verwoert

Mijn naam is Arjan. Met mijn vrouw en twee zoons heb ik recent onze nieuwe woning betrokken in Schoonrewoerd bij Leerdam. In de allereerste jaren van Dakkapelreining.nl heb ik er als medewerker gewerkt. Na een uitstap in de boomverzorging ben ik als franchisenemer teruggekeerd bij deze formule. Ik geniet van de vrijheid als ondernemer, de fijne klantcontacten en de waardering voor het werk. Naast mijn werk ben ik graag thuis, werp mijn hengel uit met mijn zoons of klus nog wat bij in de bomen!

Een vraag of opmerking?